U bevindt zich hier:

Zonneschermen

Zonneschermen

Ruime keuze aan zonneschermen

Wilt u graag zonneschermen laten plaatsen? Maar heeft u nog geen enkel idee wat er allemaal mogelijk is op dit vlak? Dan staan de medewerkers van Sebrechts Zonwering graag voor u klaar. U vindt bij ons een ruim aanbod aan zonneschermen. Maar ook voor vakkundig advies kunt u bij ons terecht. Wij komen graag naar u toe om uw situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend en ook zitten hier geen kosten aan verbonden. Op deze manier vinden wij zonwering die past bij uw situatie.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wanneer u zonneschermen wilt laten plaatsen, dan vindt u bij Sebrechts Zonwering een uitgebreid aanbod. Zo vindt u systemen bij ons die bevestigd worden aan de buitenkant van uw woning, maar ook zonwering die aan de binnenkant van het raam geplaatst kan worden. Zonneschermen die u bij ons vindt, zijn onder andere:

  • Binnenzonwering, zoals rolgordijnen, duettes, lamellen en vouwgordijnen
  • Buitenzonwering, bijvoorbeeld screens, markiezen, uitvalschermen en knikarmschermen
  • Ook kunnen onze rolluiken als zonwering dienen

Wilt u graag meer weten over onze soorten zonwering? Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over. Neem direct contact op.

Het onderhoud en reparatiewerkzaamheden

Onze zonneschermen hebben een lange levensverwachting. Toch kan het zomaar dat het doek kapotgaat of het systeem niet naar behoren functioneert. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Onze medewerkers komen dan graag naar u toe om het probleem op te lossen.

Ook voor het onderhoud van uw zonwering kunt u bij ons terecht. Wij komen dan periodiek bij u langs om uw zonneschermen te controleren. Ook kunnen wij direct kleine reparaties uitvoeren voor u. Op deze manier verlengt u de levensduur van uw zonweringssysteem.

Geïnteresseerd? Bel of mail ons

Zou u graag meer willen weten over onze zonneschermen? Of heeft u nog een andere vraag die u graag aan ons zou willen stellen? Onze medewerkers helpen u graag. Neemt u meteen contact op door te bellen naar 0167-567018. Wij staan u graag te woord. Wilt u ons liever mailen? Dan kunt u dit doen naar info@sebrechts.nl. Ook kunt u het online formulier invullen en naar ons opsturen. Wij beantwoorden uw vraag dan zo spoedig mogelijk. Naar welke zonneschermen bent u op zoek?

BEL ONS