U bevindt zich hier:

Zonwering Wouw

Zonwering Wouw

Een ruim aanbod aan producten en diensten

Bent u op zoek naar zonwering in Wouw? Dan kunt u terecht bij Sebrechts Zonwering. Van zonneschermen tot rolluiken, wij bieden u een breed pakket aan producten. Deze kunt u komen bewonderen in onze showroom. Ook vindt u bij ons verschillende diensten. Zo kunt u ons inschakelen in Wouw voor het uitvoeren van reparaties. Ook voor periodiek onderhoud aan bijvoorbeeld u screens zijn wij uw adres. Hoe kunnen wij u helpen?

Kies voor een klantgerichte aanpak

Wij van Sebrechts Zonwering hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Onze medewerkers zetten dan ook graag die stap extra voor u in Wouw om u zo optimaal van dienst te zijn. Zo hebben wij een ruim aanbod aan producten. Dit is niet alleen zonwering, zoals een pergola of screens, maar ook voor garagedeuren en horren bent u in Wouw bij ons op de goede plek.

Wij voorzien u tevens graag van deskundig advies. U kunt hiervoor een bezoekje brengen aan onze showroom, maar wij kunnen ook geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langskomen.

Uw woning onder controle

Met het Somfy Home Motion kunt u alle elektrische voorzieningen in uw woning in Wouw bedienen. Met een druk op de knop doet u uw rolluiken of garagedeuren omhoog. Maar u kunt ook voor een automatisch programma kiezen, zodat bijvoorbeeld uw zonwering omhooggaat op een tijdstip naar wens. Kiest u voor dit systeem, dan helpen wij u bij:

  1. De installatie en advies. Zo kunnen wij u een demonstratie geven van het systeem. Wij helpen u zelfs als u bijvoorbeeld al elektrische zonwering in Wouw heeft.
  2. Het bestellen van de router. Nadat wij deze ontvangen hebben, zullen wij deze configureren. Is dit gedaan, dan ontvangt u een bericht van ons.
  3. U ontvangt een inlogcode van Somfy voor de website. Na het inloggen, kunt u kiezen voor een abonnement. Heeft u dit gedaan, dan komen wij langs voor de installatie.

Graag een zonwering in Wouw? Schakel ons in!

Zou u graag een zonwering willen laten plaatsen in Wouw? Of bent u op zoek naar overkappingen voor tuinkamers en veranda’s? Schakel dan vandaag onze hulp in en ontdek ons ruime assortiment. Ook wanneer u nog vragen heeft of graag wat meer informatie ontvangt, dan kunt u contact met ons opnemen.

Vult u hiervoor direct het contactformulier op onze website in of stuur een e-mail naar info@sebrechts.nl.  Onze medewerkers reageren dan zo snel mogelijk op uw bericht. Ook kunt u telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0167-567018. Van garagedeuren tot zonwering in Wouw, wij zijn u graag van dienst.

BEL ONS