U bevindt zich hier:

Veranda’s

Veranda’s

Voor iedere tuin wat wils

Bent u op zoek naar een bedrijf dat overkappingen voor veranda’s levert? Dan bent u bij Sebrechts Zonwering aan het juiste adres. Zelfs voor de kleinere tuin vindt u bij ons overkappingsmogelijkheden voor veranda’s. U kunt bij ons een overkapping geheel op maat vinden. Zo is het mogelijk om een wand in uw overkapping te plaatsen, zodat u beschermd bent tegen verschillende weersinvloeden. Ook kunnen wij een speciale zonwering plaatsen, wanneer uw muren geen knikarmsysteem kunnen dragen.

Onze veranda’s met onze overkapping

Wilt u graag een veranda aan uw woning? Met onze terrasoverkapping creëert u eenvoudig een beschut plekje tegen verschillende weersomstandigheden. Door de verschillende opties die wij u bieden, kunt u deze geheel naar wens inrichten. Onze overkappingen voor veranda’s zijn onder meer:

  • Doe-het-zelf. Kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Leverbaar in verschillende kleuren en materialen
  • Professionele overkapping. Mogelijk met een glazen dak (met verschuifbare zonwering). Verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder hout en aluminium
  • Pergola. Zelfs voor de wat kleinere tuin een terrasoverkapping

Wilt u graag wat meer weten over onze overkapping voor veranda’s? Neemt u dan contact op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Wij doen die stap extra

U staat bij ons als klant centraal. Wij doen daarom iedere dag onze uiterste best om u zo optimaal van dienst te zijn. Dit doen wij niet alleen door u een uitgebreide keuze te leveren in overkappingen voor veranda’s. Wij voorzien u ook graag van advies dat passend is voor uw situatie. U kunt hiervoor een bezoekje brengen aan onze showroom. Dan kunt u meteen het ruime aanbod aan overkappingsmogelijkheden voor veranda’s bekijken. Maar wij bespreken de opties ook graag bij u thuis. Dit gesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend. Samen met u gaan wij dan op zoek naar een geschikte overkapping voor u.

Zou u graag meer willen weten?

Wij staan graag voor u klaar wanneer u meer informatie wilt over onze mogelijkheden voor veranda’s. U bereikt ons telefonisch door te bellen naar 0167-567018. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u verder te helpen. Wanneer u liever een e-mail stuurt, dan kan dit naar info@sebrechts.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen en naar ons toesturen.

Wij beantwoorden uw bericht dan zo vlug mogelijk. Voor overkappingen voor veranda’s bent u bij Sebrechts Zonwering op de juiste plek.

BEL ONS