U bevindt zich hier:

Tuinkamers

Tuinkamers

Het hele jaar door buiten zitten?

Tuinkamers zijn een mooie manier om het hele jaar door te genieten van uw tuin. Zelfs wanneer het regent of waait, kunt u beschut in uw tuin zitten met een terrasoverkapping van Sebrechts Zonwering.

Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor tuinkamers, die u geheel naar eigen wens kunt inrichten. Zo hebben wij overkappingen waarin u zelf vaste muren kunt laten plaatsen, maar u kunt ook kiezen voor afneembare wanden. Waar gaat u voor?

Tuinkamers op maat

Wanneer u kiest voor Sebrechts Zonwering, dan profiteert u van een enorme keuze op het vlak van tuinkamers. Wij kunnen uw overkapping geheel op maat maken. Zelfs voor de wat kleinere tuin of budget vindt u bij ons een geschikte terrasoverkapping. Ons aanbod aan tuinkamers bestaat uit onder andere:

  • Doe-het-zelfpakketten. Deze terrasoverkappingen bieden u kwaliteit tegen een scherpe prijs.
  • Professionele overkapping. Hier kunt u kiezen voor een dak van (veiligheids)glas met of zonder verschuifbare zonwering.
  • Pergola. Deze vorm van overkapping kan zelfs op de wat lastigere plaatsen neergezet worden.
  • Vrijstaande terrasoverkapping. Bovengenoemde overkappingen worden aan uw woning bevestigd. U kunt ook kiezen voor een variant die los in uw tuin gezet kan worden.

Kies voor een klantgerichte aanpak

Uw wensen staan bij ons centraal. Daarom doen wij van Sebrechts Zonwering iedere dag opnieuw ons best om u zo optimaal mogelijk te helpen. Wij leveren u dan ook een ruime keuze aan mogelijkheden voor tuinkamers. Maar dat is niet het enige wat wij u te bieden hebben. Ook voor vakkundig advies passend bij uw situatie kunt u bij ons terecht. Wij vertellen u graag welke tuinkamers wij voor u kunnen verwezenlijken en wat er mogelijk is in uw tuin.

Breng een bezoekje aan onze showroom of maak een afspraak bij u thuis. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Ook is het gesprek geheel vrijblijvend.

Waarbij kunnen wij u helpen?

Met vragen of voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag hoe wij op het vlak van tuinkamers u van dienst kunnen zijn. U kunt op onze site gelijk het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@sebrechts.nl. Onze medewerkers zullen uw bericht dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0167-567018. Welke van onze tuinkamers mogen wij voor u leveren?

BEL ONS