U bevindt zich hier:

Zonwering Standdaarbuiten

Zonwering Standdaarbuiten

Al tientallen jaren begrip in zonweringen

Voor zonwering in Standdaarbuiten moet u bij ons van Sebrechts Zonwering zijn. Met ruim 40 jaar ervaring mogen wij ons met recht dé specialist noemen. Wij bieden u een ruime keuze aan zonweringen voor zowel binnen als buiten. Of u nu op zoek bent naar pergola zonwering of markiezen, u kunt bij ons terecht. Ook voor overkappingen voor veranda’s of tuinkamers zijn wij u graag van dienst. Maar dat is niet het enige waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent in Standdaarbuiten. Ook voor garagedeuren, waaronder sectionaal deuren en rolpoorten. Wat kunnen wij voor u doen?

Kies voor een professionele werkwijze

Uw wens in Standdaarbuiten heeft bij Sebrechts Zonwering de hoogste prioriteit. Wij begrijpen dat iedere klant anders is en dat elke situatie verschilt. Hierdoor heeft u uw eigen wensen en behoeften op het vlak van zonwering. Wij bieden u daarom een ruim aanbod aan producten. Zo vindt u bij ons zowel binnen- als buitenzonwering. Hierbij kunt u denken aan karakteristieke markiezen, maar ook rolluiken en screens. Om u in Standdaarbuiten zo optimaal mogelijk van dienst te zijn, kunt u bij ons terecht voor verschillende afmetingen zonneschermen. Bent u op zoek naar een speciaal systeem of specifieke afmetingen? Kom dan eens langs bij onze showroom om ons complete aanbod te bekijken.

Met een druk op de knop alles geregeld

Een van de producten die wij u bieden in Standdaarbuiten is het Home Motion systeem van Somfy. Hiermee kunt u eenvoudig uw elektrische systemen bedienen met een druk op de knop. U kunt denken aan het omhoog en omlaag doen van uw zonwering in Standdaarbuiten of het openen van garagedeuren. Ook is het mogelijk om via een automatisch programma alles te regelen. Kiest u voor dit systeem van Somfy, dan gaan wij als volgt te werk:

  1. Wij voorzien u van vakkundig advies over het systeem en wat er bij u mogelijk is. Ook kunnen we u een demonstratie geven.
  2. Wij bestellen een router en configureren deze. U ontvangt bericht wanneer dit klaar is.
  3. Met een inlogcode kunt u uw gewenste abonnement kiezen. Daarna komen onze medewerkers langs voor installatie.

Onze zonwering in Standdaarbuiten? Bel of mail ons

Wij hanteren een klantgerichte werkwijze in Standdaarbuiten. Dit ziet u in verschillende facetten van onze aanpak terug. Wij bieden u bijvoorbeeld een breed pakket aan zonwering voor zowel binnen als buiten. Ook vindt u bij ons een uitstekende service. Wij staan dan ook graag voor u klaar om u te helpen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op. U kunt ons mailen via info@sebrechts.nl of bellen op 0167-567018. Neem vandaag nog contact op en ontdek wat wij op het vlak van zonwering in Standdaarbuiten voor u kunnen betekenen.

BEL ONS