U bevindt zich hier:

Screens

Screens

Op zoek naar een praktisch zonweringssysteem?

Screens zijn een praktische vorm van zonwering. Dit verticale systeem dekt het gehele glazen oppervlak van uw raam af. Hierdoor kan er geen (hinderlijk) zonlicht uw woning binnen schijnen en wordt ook voorkomen dat het oppervlak verwarmt. Een opvallend kenmerk van dit zonweringssysteem is dat u overdag wel naar buiten kunt kijken, maar niet naar binnen gekeken kan worden. Bij Sebrechts Zonwering vindt u een ruim aanbod aan screens. Samen met u bespreken wij graag welk model geschikt is voor u. Dit kan bij ons in de showroom, maar wij komen ook geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.

Kies voor screens als zonwering

Het plaatsen van screens biedt u verschillende voordelen. Zo vindt u bij ons een ruime keuze aan dit type type zonwering. Wij kunnen u verschillende afmetingen leveren en ook diverse soorten doek. Maar dat is niet het enige voordeel waarvan u profiteert wanneer u kiest voor screens. Zo:

  • Neemt dit zonweringssysteem weinig plek beslag, omdat ze als het ware een geheel met het raam vormen
  • Kunnen deze systemen zelfs op moeilijke plaatsen gemonteerd worden
  • Zijn deze zonweringen gemakkelijk in onderhoud
  • Werkt deze type zonwering energiebesparend
  • Zijn de meeste doeken antistatisch, brandvertragend en bestand tegen schimmel en rot

Automatisch bediening

U kunt natuurlijk uw screens handmatig naar beneden laten wanneer dit nodig is, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om dit automatisch te doen. Door het plaatsen van het Home Motion systeem van Somfy kunt u alle elektrische voorzieningen in huis automatisch bedienen met bijvoorbeeld een afstandsbediening of uw smartphone. U kunt dan uw screens naar beneden doen met een druk op de knop. Ook kunt u voor een automatisch programma kiezen. Uw zonwering gaat dan op de door u gekozen tijdstippen omhoog of omlaag. Wij kunnen u de gehele installatie van dit systeem uit handen nemen.

Graag onze hulp inschakelen?

Zou u graag meer informatie over onze screens ontvangen? Wilt u graag een afspraak maken voor het installeren van deze zonweringen? Of heeft u nog een vraag die u ons zou willen stellen? In al deze gevallen staan onze medewerkers graag voor u klaar. Neemt u direct contact met ons op door te bellen naar: 0167-567018. Stuurt u liever een e-mail? Dan kan dit naar info@sebrechts.nl. Of vul op onze website het contactformulier in. Bij Sebrechts Zonwering vindt u de juiste screens voor uw situatie.

BEL ONS