U bevindt zich hier:

Pergola

Pergola

Terrasoverkapping in uw tuin?

Pergola is een oorspronkelijk Latijns woord wat zoiets als overkapping betekent. De herkomst van dit bouwwerk is zeer oud. Zo werd er in de Romeinse tijd al gebruikgemaakt van deze soort overkapping. Bij Sebrechts Zonwering vindt u diverse typen pergola terrasoverkappingen.

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende materialen en afmetingen. Doordat wij meer dan 40 jaar kennis en ervaring in huis hebben, kunnen onze medewerkers u precies vertellen welke terrasoverkapping geschikt is voor in uw tuin. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Ontdek ons assortiment

U vindt bij ons een ruime keuze aan pergola terrasoverkappingen van verschillende merken. Hierbij staat kwaliteit voorop. Wij bieden u dan ook alleen een zonwering waar u gegarandeerd nog jaren plezier van heeft. In ons assortiment vindt u onder meer:

  • Stobag Pergolino: door de grote afmetingen van deze overkapping kunnen grote oppervlakten van schaduw voorzien worden. Aan de zijkanten kan achteraf zonwering geïnstalleerd worden.
  • Gennius: verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen. Ook leverbaar met verschuifbaar doek, zodat u zelf kunt kiezen voor zon of schaduw in uw pergola.
  • AVZ Piazzola: deze zonwering is ideaal voor plekke waar de muur te zwak is voor een knikarmscherm en is vervaardigd van recyclebaar aluminium.

Waarom kiezen voor een pergola in uw tuin?

Het grootste voordeel van een pergola in uw tuin is dat u in de meeste gevallen geen vergunning nodig heeft om deze te plaatsen. Deze terrasoverkapping wordt namelijk gezien als tuinmeubilair, mits deze onder de 2 meter hoog is. Daarnaast creëert u door het plaatsen van een pergola een afgeschermd plekje waar u heerlijk kunt genieten van de tuin, zelfs in de winter of wanneer het regent. Ook kunnen de meeste pergola’s voorzien worden van (afneembare) zijwanden, waardoor u ook geen last zult hebben van wind. Door de verschillende mogelijkheden die er zijn, kunt u uw terrasoverkapping geheel naar wens en aan uw tuin aanpassen.

Graag wat meer informatie? Bel of mail ons

Wilt u graag meer weten over onze pergola? Of heeft u nog een andere vraag die u ons graag zou willen stellen? Neemt u dan gerust contact op. Wij bespreken graag hoe wij u kunnen helpen. U kunt direct op de website het contactformulier invullen of u stuurt een e-mail naar info@sebrechts.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0167-567018. Wanneer mogen wij aan de slag met uw pergola?

BEL ONS