U bevindt zich hier:

Overkappingen

Overkappingen

Een overkapping in uw tuin?

Overkappingen creƫren een plek in uw tuin waar u beschut tegen de zon of regen kunt zitten genieten. Sebrechts Zonwering biedt u een ruime keuze aan terrasoverkappingen voor iedere tuin. Wij bieden u verschillende mogelijkheden. Zo kunnen wij overkappingen leveren die helemaal open zijn, maar waarin ook (afneembare) wanden geplaatst kunnen worden. Tevens heeft u bij ons de keuze uit verschillende materialen. Door ons uitgebreide assortiment vindt u altijd een overkapping die bij uw wensen en uw tuin past.

Onze overkappingen

Sebrechts Zonwering biedt u een ruime keuze aan overkappingen. Deze kunnen aan uw woning bevestigd worden als een soort veranda. Ook bieden wij u een vrijstaande overkapping. In ons aanbod op het gebied van overkappingen vindt u onder meer:

  • Terrasoverkappingen voor aan uw woning. Zowel doe-het-zelfpakketten als kant-en-klaar. Keuze uit verschillende materialen. Optioneel met uitschuifbare zonwering
  • Pergola zonwering. De systemen worden aan uw woning bevestigd. Ook terrasoverkapping voor grotere oppervlakte
  • Vrijstaande overkapping. Van luxe terrasoverkapping tot een systeem voor de wat kleinere tuin

Voor meer informatie over onze terrasoverkapping kunt u ons altijd bellen of mailen. Onze medewerkers vertellen u graag hoe zij u op dit vlak kunnen helpen.

Profiteer van onze kennis en ervaring

Sebrechts Zonwering is sinds 1975 actief in het vak en we hebben dus inmiddels ruim 40 jaar kennis en ervaring in huis. Wij voorzien u dan ook graag van passend advies wanneer u meer wilt weten over overkappingen. Wij bespreken graag met u wat er mogelijk is op dit vlak. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen en uw situatie. Dankzij ons uitgebreide aanbod vindt u voor iedere tuin een overkapping. Breng een bezoekje aan onze showroom en ontdek ons assortiment aan overkappingen. Wij kunnen ook bij u thuis langskomen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Ook is het gesprek geheel vrijblijvend.

Contact opnemen?

Klanttevredenheid vinden wij belangrijk. Daarom doen wij graag die stap extra voor u. Heeft u nog vragen over onze overkappingen, dan staan wij voor u klaar. Wij bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn. Contact opnemen kunt u doen door te bellen naar 0167-567018. Mailt u ons liever? Dan kan dit naar info@sebrechts.nl. Ook kunt u het formulier op onze contactpagina invullen. Wanneer wij dit van u ontvangen hebben, dan reageren wij zo snel mogelijk. Welke van onze overkappingen wilt u plaatsen?

BEL ONS