Nieuws

Wij zoeken collega’s!

Wij zijn op zoek naar zelfstandig werkende zonweringsmonteurs die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen.

Wil jij bij ons komen werken, stuur dan  je CV naar info@sebrechts.nl t.a.v. Dhr. J Sebrechts.

Of bel 0167-567018

Somfy Connexoon

Bedien uw huis met uw smartphone

intuïtief, handig én leuk

Somfy innoveert voortdurend in oplossingen voor een comfortabeler en beter beschermd huis. Bedien uw huis met uw smartphone, de enige afstandsbediening die u altijd bij de hand heeft en die overal en altijd werkt. Ontdek Connexoon!

Stap over op app bediening:

  • 3 apps om uw huis te bedienen met uw smartphone: Window, Terrace en Access.
  • 3 uitstekende manieren om uw huis op afstand te bedienen en te beheren, voor een aangenaam en zorgeloos gevoel.
  • Unieke, duidelijke en leuke functies om uw wooncomfort te verhogen!

Klik hier voor meer informatie over Connexoon. U kunt ook langskomen in onze showroom voor een Demonstratie!

Somfy komt met verbeterde TaHoma-app voor aansturen van domoticaproducten

Bron: Tweakers.net

Somfy heeft nieuwe versies van zijn TaHoma-apps en -webapp uitgebracht, die naast een gemakkelijker bediening ook nieuwe scenario’s en een verbeterde alarmeringsfunctie moeten bieden.

TaHoma 2.0 toont een verbeterde interface waarin de gebruiker een overzicht te zien krijgt van zijn huis en de directe omgeving. Dit moet het bedienen van allerhande domoticafuncties vereenvoudigen, waaronder buitenshuis, zoals op het terras of in de garage. Ook zijn er ten opzichte van eerdere versies van TaHoma minder klikken nodig. Daarnaast is de interface gemaakt in html5, waardoor deze op een groter aantal platformen, met name binnen browsers, moet kunnen draaien. Ook is de interface consistent gemaakt tussen de smartphone-apps en webapps.

Ook de functie om scenario’s te creëren is verbeterd. Deze kunnen nu ook op basis van een jaarkalender ingepland worden. Er zijn zogeheten voorwaardelijke scenario’s beschikbaar waarbij tot zes functies aan een sensor zijn te koppelen. Als voorbeeld noemt Somfy een zonnige winterdag: een gordijn kan overdag openblijven als het binnen koud is en vervolgens ’s avonds automatisch sluiten. Dit kan energie besparen en biedt meer comfort voor de gebruiker. De vernieuwde TaHoma-interface zou de gebruiker ook beter kunnen informeren bij verdachte situaties. Dit kan bijvoorbeeld via de mobiele applicatie. De mobiele apps zijn per direct beschikbaar op iOS en Android.

Verder meldt Somfy dat het aantal producten dat compatibel is met TaHoma is vergroot tot meer dan honderd. Zo is er nu ook ondersteuning beschikbaar voor Philips Hue-lampen en radiatorknoppen van de firma Danfoss.

Informeer voor alle mogelijkheden van de Tahoma bij Sebrechts Zonwering. Kom langs in de showroom, bel ons of mail ons!

Stobag zomer brochure

De nieuwe Stobag brochure voor de zomer van 2015 is uit! Klik hieronder om deze te lezen.

Stobag Zomerbrochure 2015

BEL ONS