U bevindt zich hier:

Zonwering Nieuw Vossemeer

Zonwering Nieuw Vossemeer

Hét adres voor zonwering in Nieuw Vossemeer

Wilt u zonwering in Nieuw Vossemeer kopen voor uw huis of bedrijfspand? Kies dan voor Sebrechts Zonwering. Wij bieden u diverse soorten overkappingen als markiezen en screens aan. Ook hebben we 40 jaar ervaring, waardoor we u alles kunnen vertellen over de diverse systemen. Bovendien kunnen we u ook van passend advies voorzien in Nieuw Vossemeer.

Wij hebben de afgelopen jaren vele tevreden klanten mogen helpen met hun zonwering. Kunnen wij binnenkort ook voor u aan de slag gaan?

Diverse opties voor binnen

U kent vast wel de zonneschermen die u aan de buitenkant van uw huis kunt laten plaatsen. Maar u kunt ook in de woning in Nieuw Vossemeer zonwering laten installeren. Dit heeft veel voordelen: de zonwering neemt minder ruimte in en heeft vaak een isolerende werking. Het houdt niet alleen de kou buiten, maar met de juiste horren ook vliegen en muggen. Wij kunnen de volgende soorten zonwering in Nieuw Vossemeer plaatsen:

  • Facet shades
  • Rolgordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Lamellen
  • Plissé gordijnen

Hierboven ziet u een selectie van onze zonwering voor binnen. Onze vakkundige medewerkers vertellen u graag meer hierover. Neemt u gerust contact met ons op.

Overige diensten en producten

Wij hebben in Nieuw Vossemeer onze klanten meer te bieden dan alleen zonwering voor binnen of buiten. Naast onze screens en rolluiken vindt u bij ons ook een ruime keuze aan andere producten. Denkt u hierbij aan diverse soorten garagedeuren, zoals sectionaal en zijdelingse deuren. Bovendien hebben wij veel ervaring met het aanleggen van veranda’s en tuinkamers.

Ook kunnen we verschillende werkzaamheden voor onze rekening nemen in Nieuw Vossemeer. Zo kunnen we periodiek langskomen voor onderhoud. Of onze reparateurs helpen u bij het oplossen van een probleem of storing.

Afspraak maken? Bel ons!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een pergola of andere zonwering? Bel of mail dan snel: 0167-567018 of info@sebrechts.nl. Liever meteen een afspraak maken voor een huisbezoek? Dan is dat geen probleem. Wij komen met plezier bij u langs in Nieuw Vossemeer om de maten op te nemen en u te vertellen over de mogelijkheden. Dit kan ook in onze showroom. Wij zien u graag. Laat u verrassen over welke zonwering in Nieuw Vossemeer bij u en uw huis of kantoor past!

BEL ONS