U bevindt zich hier:

Zonwering Moerstraten

Zonwering Moerstraten

Haal een deskundige in huis

Naar zonwering in Moerstraten op zoek? Dan helpen wij van Sebrechts Zonwering u graag. Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij experts op dit vlak. Wij kunnen u dan ook precies vertellen of zonneschermen of juist screens geschikt voor uw huis zijn in Moerstraten. Ook hebben wij enorm veel ervaring met het realiseren van tuinkamers en veranda’s. U kunt bij ons langskomen om ons complete aanbod te bekijken, maar we komen ook graag naar u toe om u van meer informatie voorzien. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Hoe kunnen wij u helpen in Moerstraten?

Dankzij de kennis en ervaring die wij in huis hebben, zijn wij in staat om u meer te bieden dan alleen zonwering. Ook voor een breed aanbod aan andere producten en diensten bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt naast zonwering in Moerstraten onder meer bij ons terecht voor het volgende:

  • Ruime keuze aan zonweringssystemen, zoals zonneschermen, overkappingen, screens en markiezen
  • U vindt bij ons een uitgebreid aanbod aan garagedeuren
  • Het repareren van onze producten, mocht dit nodig zijn
  • Periodiek onderhoud van onze systemen
  • Vrijblijvend advies over onze producten en diensten

Automatisch bedienbare zonwering

Wij bieden u niet alleen zonwering in Moerstraten, maar ook het zogenaamde Home Motion. Hiermee kunt u al uw elektrische voorzieningen in uw huis in Moerstraten bedienen via bijvoorbeeld uw smartphone. Ook kunt u scenario’s voorprogrammeren. Wilt u bijvoorbeeld dat ’s morgens op een bepaald tijdstip uw rolluiken omhooggaan en de verwarming op een bepaalde temperatuur wordt gezet? Dan kunt u dit eenvoudig en snel regelen met het Home Motion systeem. Mocht u niet thuis zijn, dan kan het systeem ook via sensoren actie ondernemen. Zo kan de zonwering automatisch omhooggaan, wanneer het regent.

Graag wat meer weten? Bel of mail ons

Bent u in Moerstraten op zoek naar een pergola? Of zou u graag eerst meer informatie willen over onze zonwering? In beide gevallen kunt u uiteraard contact opnemen met ons. Wij vertellen u graag hoe wij u kunnen helpen.

U kunt ons bereiken door te bellen naar 0167-567018. Stuurt u liever een e-mail? Dan kan dit naar info@sebrechts.nl. Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen en naar ons toesturen. Wij beantwoorden uw bericht dan zo snel mogelijk. Voor zonwering in Moerstraten moet u bij ons zijn.

BEL ONS