U bevindt zich hier:

Zonwering Moerdijk

Zonwering Moerdijk

De mogelijkheden van zonwering in Moerdijk

Wilt u graag zonwering in Moerdijk? Ontdek dan het ruime assortiment van Sebrechts Zonwering. Van zonneschermen tot markiezen en van rolluiken tot aan overkappingen, u vindt het bij ons. Wij zijn inmiddels al ruim 40 jaar actief in het vak. U kunt bij ons dus ook terecht voor passend advies. Wij bespreken graag met u uw situatie en uw wensen. Dit kan bij ons op kantoor of bij u thuis in Moerdijk. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij werken klantgericht

Klanttevredenheid vinden wij bij Sebrechts Zonwering erg belangrijk. Dit ziet u dan ook terug in verschillende facetten van onze werkwijze. Om u in Moerdijk zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden wij u een ruim aanbod aan zonwering in Moerdijk. Zo vindt u bij ons pergola zonwering voor op uw terras of aan uw woning, maar hebben wij ook screens voor uw ramen. Maar dat is niet het enige wat wij u te bieden hebben. Wij voorzien u ook graag van passend advies. Onze specialisten komen hiervoor graag geheel vrijblijvend en gratis bij u langs, om bijvoorbeeld de mogelijkheden op het gebied van veranda’s of tuinkamers in Moerdijk te bekijken.

Home Motion: controle over uw elektrische voorzieningen

Door het installeren van het Home Motion systeem van Somfy kunt u eenvoudig al uw elektrische voorzieningen bedienen. Zo kunt u met een druk op de knop uw garagedeuren dicht- of juist opendoen. Ook kunt u ervoor kiezen om een automatisch programma in te stellen, zodat bijvoorbeeld uw zonwering op een bepaald tijdstip naar beneden gaat. Wanneer u in Moerdijk graag dit systeem geplaatst wilt hebben, dan:

  • Voorzien wij u graag van passend advies en begeleiding bij de installatie. Zo laten wij graag zien hoe het Home Motion systeem werkt.
  • Bestellen wij de router voor u bij Somfy. Wanneer wij deze ontvangen hebben, zullen wij deze voor u configureren en ontvangt u bericht van ons als de klus geklaard is.
  • Krijgt u een inlogcode van de Somfy website. Bent u ingelogd, dan kunt u kiezen voor een passend abonnement. Is dit gebeurd, dan zullen wij de installatie van het systeem verzorgen.

Graag wat meer weten?

Zou u graag meer informatie ontvangen over onze mogelijkheden op het vlak van zonwering? Of heeft u andere vragen die u graag aan ons zou willen stellen? In beide gevallen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u in Moerdijk klaar. Bel vandaag nog naar 0167-567018. Ook kunt u direct op onze website het formulier invullen en naar ons toesturen. Wilt u liever via de mail contact opnemen? Dan kan dit via info@sebrechts.nl. Wij bespreken graag hoe wij u op het vlak van zonwering in Moerdijk van dienst kunnen zijn.

BEL ONS