skip to Main Content

Markiezen

  • 45 jaar ervaring
  • 500m2 showroom
  • Kwaliteitsmerken
  • 100% Maatwerk
  • Vijf jaar garantie
  • De beste service
  • Vrijblijvende offerte

Kies voor karakteristieke zonwering

Markiezen zijn de onbetwiste klassieker in de zonwering. Dit karakteristieke zonweringssysteem is oer-Hollands. Ze worden niet voor niets in het Engels Dutch Canopies genoemd. Niet alleen geeft een markies uw woning of gebouw een karakteristiek uiterlijk, maar zorgt er ook voor dat er geen licht via de zijkanten kan binnenvallen. Bij Sebrechts Zonwering vindt u verschillende soorten markiezen. Zo worden deze zonweringssystemen gemaakt van aluminium, maar ook van traditioneel hout. Welke worden bij u geplaatst?

Hulp bij het onderhoud

Naast dat u bij ons een ruim aanbod van markiezen vindt, kunnen wij u ook helpen bij het onderhoud en het uitvoeren van reparaties, mocht dit nodig zijn. Voor onderhoudswerkzaamheden kunt u ons periodiek inschakelen. Wij komen dan bij u langs om uw markiezen te controleren en eventueel kleine reparaties uit te voeren.

Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door onze vakbekwame monteurs. Zij weten precies hoe de verschillende systemen in elkaar steken en waar zij op moeten letten. Voor onderhoud kunnen zowel bedrijven als particulieren klanten ons inschakelen.

Daarom kiest u voor onze markiezen

Wanneer u graag zonwering geplaatst wilt hebben, dan heeft u de keuze uit verschillende types. Zo zijn er systemen die aan de binnenkant van het raam bevestigd worden, maar ook die aan de buitenkant van uw woning worden gemonteerd. Waarom zou u dan kiezen voor markiezen? Simpel, deze zonweringssystemen bieden u de volgende voordelen:

  • Niet alleen de boven- of voorkant van uw woning wordt beschermd, maar ook de zijkant. Dit komt door de luifel aan de zijkant van de markiezen.
  • Ze zijn niet of nauwelijks windgevoelig. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat door een storm uw markies kapotgaat of naar beneden zal waaien.
  • Deze zonwering kan bij verschillende soorten ramen geplaatst worden. Denk hierbij aan openslaande ramen en elektrische bedieningssystemen.

Voor meer informatie: neem contact op

Heeft u nog een vraag voor ons? Of wilt u graag dat wij u markiezen leveren? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn. Telefonisch contact kunt u contact opnemen door te bellen naar 0167-567018. U kunt ook een e-mail sturen naar info@sebrechts.nl of vul het online formulier op de site in. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een reactie op uw bericht. Wij van Sebrechts Zonwering zijn uw adres voor markiezen naar wens.

Meer informatie?

Meer informatie over onze zonwering of dienstverlening? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!


Back To Top