U bevindt zich hier:

Zonwering Hoogerheide

Zonwering Hoogerheide

Ontdek onze mogelijkheden

Naar een onderneming op zoek die u kan helpen met zonwering in Hoogerheide? Dan bent u bij Sebrechts Zonwering op de juiste plek. Ons aanbod is zeer ruim. Hierbij staat kwaliteit hoog in het vaandel. U vindt bij ons daarom alleen merken die gegarandeerd kwaliteit leveren. Daarnaast hebben wij ook een breed assortiment aan andere producten, waaronder verschillende garagedeuren. Ook vindt u in Hoogerheide bij ons een Home Motion systeem, waarmee u al uw elektrische voorzieningen kunt bedienen met uw smartphone of een afstandsbediening.

Onze buitenzonwering

Bij ons vindt u een ruim aanbod aan zonwering die aan de buitenkant van uw woning in Hoogerheide gemonteerd kan worden. Hierbij kunt u niet alleen denken aan de karakteristieke markies, in het Engels ook wel Dutch Canopies genoemd, maar ook complete terrasoverkappingen die aan uw woning bevestigd kunnen worden. Een greep uit ons assortiment:

  • Screens en overkappingen: Bij ons heeft niet alleen de keuze uit verschillende afmetingen, maar ook uit doeksoorten. Met deze zonwering in Hoogerheide kunt u overdag wel naar buiten kijken, maar kan er niet naar binnen gekeken worden
  • Veranda’s of tuinkamers met daken van verschillende materialen, waaronder glas, doek of een combinatie hiervan
  • Knikarmschermen. Door de sterke constructie van deze systemen kunnen zelfs grote terrassen overdekt worden en wordt tevens de bewegingsvrijheid behouden.

Bovenstaande zijn maar een paar van onze zonneschermen en zonweringen. Meer hierover weten? Neem dan gerust contact op.

Wij bieden ook hulp bij onderhoud

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor een ruim aanbod aan zonwering. Ook kunnen wij u verschillende diensten uit handen nemen in Hoogerheide. Ook voor onderhoudswerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Op reguliere basis komen wij dan langs in Hoogerheide voor het onderhoud van uw zonwering. Dit doen wij bij zowel particulieren als bij bedrijven. Het maakt niet uit om welk systeem het gaat. Van een pergola systeem tot rolluiken, onze medewerkers hebben de kennis in huis om u te kunnen helpen.

Onze zonwering in Hoogerheide?

Zou u graag meer informatie willen over onze zonneschermen? Of heeft u nu een vraag over onze pergola zonwering? Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen. Ook bespreken zij graag met u wat er mogelijk is in Hoogerheide. Hiervoor komen zij graag bij u langs om de situatie met eigen ogen te bekijken. Hieraan zitten geen kosten verbonden.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u direct telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0167-567018. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@sebrechts.nl. Naar welke zonwering in Hoogerheide bent u aan het zoeken?

BEL ONS