U bevindt zich hier:

Zonwering Hoeven

Zonwering Hoeven

Uw zonwering in Hoeven aan vervanging toe?

Of u nu op zoek bent naar screens of een ander type zonwering in Hoeven, wij zijn u graag van dienst. Wij zijn al ruim 40 jaar dé specialist op het gebied van zonweringen en rolluiken. Daarom kan Sebrechts Zonwering u uitstekend helpen. Zo vindt u bij ons een ruime keuze aan zonweringen: voor zowel binnen als buiten.

Ook adviseren wij u graag over welk model geschikt is voor u in Hoeven. Zelfs wanneer u op zoek bent naar een systeem dat ook op lastige plaatsen neergezet of opgehangen kan worden, dan kunt u bij ons terecht. Wij leveren alleen merken die kwaliteit bieden en dat tegen een scherpe prijs.

Uw wensen, onze prioriteit

Klanttevredenheid is iets wat wij bij Sebrechts Zonwering hoog in het vaandel hebben staan. Wij zijn dan ook pas tevreden wanneer u dat ook bent. Daarom vindt u in Hoeven een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten zonwering en zonneschermen. Wij kunnen u als klant in Hoeven dan ook in alles voorzien wat te maken heeft met buiten- en binnenzonwering, maar ook voor rolluiken, buitenleven en garagedeuren bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast voorzien wij u graag van passend advies. Wij komen graag geheel vrijblijvend en gratis bij u langs. Dit is de extra service die wij u bieden.

Ons aanbod buitenleven

Een van de vormen van zonwering die u bij ons in het assortiment vindt, is de categorie buitenleven. Dit zijn verschillende vormen van zonneschermen die buiten in uw tuin geplaatst kunnen worden in Hoeven, voor het realiseren van tuinkamers of veranda’s. U kunt bij dit type zonwering in Hoeven denken aan:

  • Terrasoverkappingen. Een daksysteem dat aan uw huis bevestigd wordt. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende vormen, waaronder een glazen luifel met uitschuifbare zonweringen en een doe-het-zelfsysteem.
  • Pergola zonweringen. Dit is een uitschuifbare terraszonnewering, die leverbaar is in verschillende soorten en afmetingen.
  • Vrijstaande zonweringen. Op zichzelf staande overkappingen die in verschillende modellen verkrijgbaar zijn. Zo bieden wij een lamellenoverkapping, die naar wens open of dichtgemaakt kan worden.

Nog vragen voor ons?

Wanneer u graag meer zou willen weten over zonwering of een van onze andere producten, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen. Onze medewerkers bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn in Hoeven.

U kunt direct contact met ons opnemen door het online formulier op onze contactpagina in te vullen. Wanneer wij uw bericht hebben ontvangen, dan reageren wij zo spoedig mogelijk. U kunt ons ook mailen (info@sebrechts.nl) of bellen (0167-567018). Wij staan graag voor u klaar. Wanneer uw zonwering in Hoeven aan vervanging toe is, dan helpen wij u graag.

BEL ONS