U bevindt zich hier:

Zonwering Halsteren

Zonwering Halsteren

Ontdek ons ruime aanbod

Wilt u zonwering in Halsteren? Wij staan dan graag voor u klaar. U vindt bij Sebrechts Zonwering een ruime keuze aan systemen voor zowel buiten als binnen. Zo hebben wij pergola zonweringssystemen, maar ook markiezen en rolluiken in Halsteren. Samen met u bekijken wij graag wat er mogelijk is op het gebied van zonwering in Halsteren. Ook bieden wij diverse soorten overkappingen aan voor tuinkamers of veranda’s. Kom eens langs bij ons in de showroom voor vrijblijvend advies. Onze medewerkers komen ook graag naar u toe. Dit is geheel vrijblijvend en kost u niets.

Meer dan zonwering in Halsteren

 

Doordat wij over 40 jaar kennis en ervaring beschikken, kunt u bij ons voor meer terecht dan enkel een ruime keuze aan zonwering. Maar wij zijn ook uw adres voor andere producten. Daarnaast kunnen wij u verschillende werkzaamheden in Halsteren uit handen nemen. Wij zijn daarom uw beste keuze voor het volgende:

  • Diverse producten, waaronder garagedeuren en horren, maar ook toebehoren van uw zonwering
  • Onze monteurs kunnen reparatiewerkzaamheden aan onze producten voor u uitvoeren, mocht dit nodig zijn
  • U kunt ons inschakelen voor periodiek onderhoud aan uw systemen. Hiermee verlengt u de levensverwachting van onze producten

Bovenstaande zijn maar een paar diensten waarvoor u ons kunt inschakelen. Wanneer u graag meer wilt weten hierover, kunt u contact opnemen met ons.

Uw huis onder controle met Home Motion

Door het Home Motion systeem van Somfy kunt u met een druk op de knop al uw elektrische voorzieningen in en rondom uw woning in Halsteren besturen. Hierbij kunt u zelf met uw smartphone of een afstandsbediening uw zonwering bedienen, maar u kunt ook voor een automatisch programma kiezen. Uw rolluiken zullen dan bijvoorbeeld op een bepaald tijdstip omlaag of juist omhooggaan. U kunt dit systeem ook gebruik voor andere elektrische voorzieningen. Denkt u hierbij aan garagedeuren, het bedienen van uw cv-ketel of uw zonneschermen in Halsteren.

Heeft u nog een vraag? Neem contact op

Wij vinden het belangrijk u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Met vragen over bijvoorbeeld onze zonwering kunt u daarom ook altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u dan graag verder of bespreken onze mogelijkheden in Halsteren met u. U bereikt ons door op onze site het contactformulier in te vullen en naar ons toe te sturen. Wij geven u dan zo spoedig mogelijk antwoord. U kunt ook mailen (info@sebrechts.nl) of bellen (0167-567018). Voor zonwering in Halsteren, zoals screens en markiezen, kiest u ons bedrijf.

BEL ONS