U bevindt zich hier:

Zonwering Dinteloord

Zonwering Dinteloord

Veel zonwering in Dinteloord mogelijk

Wilt u zonwering in Dinteloord aanschaffen en wilt u profiteren van 40 jaar ervaring op dit vlak? Kom dan langs bij Sebrechts Zonwering. Wij hebben een ruime keuze aan systemen voor binnen en buiten. U vindt bij ons pergola zonweringssystemen, maar tevens bieden wij rolluiken aan voor uw woning in Dinteloord. Ook kunnen wij volledige tuinkamers of veranda’s voor u aanleggen. Wij geven u graag advies over zonwering in Dinteloord. In onze showroom krijgt u vrijblijvend advies. Ook komen we graag naar u toe en kunnen we de situatie dan direct opnemen. Ons bezoek aan Dinteloord is geheel kosteloos.

Meer dan alleen zonneschermen

In de afgelopen veertig jaar hebben we ons aanbod op het gebied van zonwering flink uitgebreid. Wij zijn uw adres voor andere producten en kunnen u diverse werkzaamheden uit handen nemen in Dinteloord. Bij ons kunt u terecht voor onder meer:

  • Een keur aan producten, zoals screens, overkappingen en garagedeuren (ook toebehoren voor uw zonwering)
  • Reparatiewerkzaamheden, wanneer iets stukgaat of er een storing is
  • Periodiek onderhoud, op die manier kunnen we problemen op tijd signaleren en voorkomen

Heeft u nog vragen over bovenstaande diensten of producten op het vlak van zonwering? Dan kunt u telefonisch of mail meer informatie opvragen. We helpen u graag.

Elektrisch systeem: Home Motion

Met slechts één druk op de knop kunt u al uw elektrische voorzieningen in en rondom uw woning in Dinteloord aan- en uitzetten. Zou dat niet handig zijn?

Met het Home Motion systeem van Somfy kunt u bijvoorbeeld de zonwering bedienen met simpelweg uw smartphone of afstandsbediening. U kunt instellen dat de rolluiken op een bepaald moment omhooggaan. Tevens kunnen andere voorzieningen erop aangesloten worden, zoals uw cv-ketel of zonneschermen. Zulk woongemak wilt u toch ook in Dinteloord?

Heeft u vragen? Bel of mail!

Voor ons is het heel belangrijk dat u als klant tevreden bent. Daarom staan wij u altijd te woord met kosteloos en vrijblijvend advies. Hiervoor kunt u bellen naar 0167-567018. Wilt u liever een e-mail sturen? Dan kan dat door een bericht achter te laten via ons online contactformulier of via info@sebrechts.nl. Of u nu screens, markiezen of andere zonwering nodig heeft, wij zijn uw adres voor kwalitatieve en voordelige zonwering in Dinteloord!

BEL ONS